Menu

Een optimaal gepresenteerd assortiment, gecombineerd met onze verkoopondersteunende materialen, geeft het beste resultaat. Sterker nog, onderzoek heeft aangetoond dat u met het plaatsen van de juiste materialen op de juiste positie in én rondom je verkooppunt, maar liefst 10% meer omzet kunt behalen! Unilever Partners helpt je hier graag bij door een pakket verkoopondersteunende materialen beschikbaar te stellen. Dit bestel je gratis via Unilever Partners en/of via onze Verkoop Binnendienst.

Gratis je OLA ijskaart personaliseren

Vanaf nu is het mogelijk om zelf jouw eigen gepersonaliseerde ijskaart samen te stellen. Je hebt hierbij (gedeeltelijk) vrije keus uit ons ijsassortiment. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je bedrijfslogo toe te voegen op de ijskaart. 

Klik hieronder om te bestellen!

OLA Materialen 

Een optimaal gepresenteerd OLA-assortiment, gecombineerd met onze verkoopondersteunende materialen, geeft het beste resultaat. Sterker nog, onderzoek heeft aangetoond dat je met het plaatsen van de juiste materialen op de juiste positie in én rondom je OLA-verkooppunt, maar liefst 10% meer omzet kunt behalen! OLA helpt je hier graag bij door een pakket verkoopondersteunende materialen beschikbaar te stellen .Wil je deze verkoopondersteunende materialen bestellen? Neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst. 

 
Klik hieronder om naar contact te gaan! 

Lipton Ice Tea Materialen 

Vergroot je zichtbaarheid en zorg voor meer beleving met de juiste Lipton Ice Tea materialen. Wil je deze verkoopondersteunende materialen bestellen? Neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst. 
 
Klik hieronder om naar contact te gaan! 

Carte d'Or Materialen 

Om  het Carte d’Or ijs met liefde en aandacht te verkopen, is het belangrijk om de zichtbaarheid te vergroten. Carte d’Or heeft hiervoor de juiste materialen beschikbaar. Wil je met Carte d’Or werken? Neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst. 

Klik hieronder om naar contact te gaan! Ben je benieuwd om welke materialen dit gaat? Klik dan hier.

Verkoopondersteunende Media

Zien is kopen, daarom stellen wij alle afbeeldingen, video's en andere media van onze producten GRATIS ter beschikking. Handig voor het opmaken van nieuwe menukaarten en/of om je online zichtbaarheid te vergroten. 

Klik hier om naar de Unilever Beeldbank te gaan!
Contact informatie

Contact informatie

Ben je opzoek naar andere verkoopondersteunende materialen? Neem contact op met onze Verkoop Binnendienst. 

E-mail: verkoop.binnendienst@unilever.com

Telefoonnummer: 010 - 439 47 86