Menu

We hebben allemaal zin in de zomer. En dit jaar misschien wel meer dan ooit! Om jouw terras dit jaar nóg succesvoller te maken, lanceert Lipton Ice Tea de Terras Quiz. Met uitdagende vragen en opdrachten én mooie prijzen voor gasten en ondernemers. Zo halen we samen het maximale uit het terrasseizoen.
Lipton Terras Quiz

Lipton Terras Quiz

De pubquiz is populairder dan ooit. Samen spelen verbindt en samen winnen verbroedert. Jouw gasten spelen de Lipton Terras Quiz samen met hun vrienden op hun mobiel. Ze maken kans op mooie prijzen én scoren punten voor jouw terras in een onderlinge competitie met de horecaondernemers in jouw buurt.

Klik hier om jouw terras aan te melden
Lipton Terras Scorebord

Lipton Terras Scorebord

De Lipton Terras Quiz is nu live. Check via onderstaande button hoe jouw terras het doet ten opzichte van de horecaondernemers in de buurt. Zet jouw terras er perfect bij met de verkoopondersteunende materialen en laat zoveel mogelijk gasten meespelen, zij maken kans op de te gekke prijzen!

Bekijk hier het scorebord
Consumentencampagne

Consumentencampagne

Lipton Ice Tea zet deze zomer jouw onderneming op de kaart!

Lipton Ice Tea zet de Terras Quiz deze zomer op de kaart met een uitgebreide consumentencampagne op TV om gasten naar jouw terras te trekken. Profiteer van deze campagne en meld jouw terras gratis aan. Hiermee bied je jouw gasten nog meer beleving tijdens de zonnige zomermaanden.

Wat krijg je als ondernemer?

Wat krijg je als ondernemer?

Wat zit er voor jou als ondernemer precies in?

Je kan jouw terraslocatie gratis aanmelden. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen met meer informatie over de Lipton Terras Quiz en verkoopondersteunende materialen. Via verschillende kanalen brengt Lipton Ice Tea de Terras Quiz onder de aandacht bij consumenten; Lipton Ice Tea zorgt voor een hoog bereik en enthousiasme onder terrasbezoekers. Haal ook het maximale uit het terrasseizoen en meld je aan voor de Lipton Terras Quiz!