Menu

Als de pandemie horecaondernemers íets duidelijk heeft gemaakt is het wel dat het terras belangrijker is dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat jouw terras perfect klaarstaat dit voorjaar en je zoveel mogelijk kan verkopen dit terrasseizoen? Schiet uit de startblokken met deze tips!
Perfect Serve

Perfect Serve

De marge op (terras)drankjes is nog altijd dé winstmaker. Verleid jouw gasten door van hun drankje een premiumbelevenis te maken.

●      Glaswerk. Er is niets beter dan een drankje dat wordt geserveerd in een kwalitatief en passend glas. Investeer daarom in premium glaswerk. Lipton Ice Tea heeft een gloednieuw iconisch glas beschikbaar dat ook stapelbaar is.

●      Garnering. Onweerstaanbaar: geurige kruiden, eetbare bloemen of vers fruit in een mooi glas met daarin een ijskoud verkoelend drankje. Gasten zijn bereid om 15% meer te betalen voor een perfect serve.

●      Alternatieven voor ijs. Vries bijvoorbeeld een voorraad druiven in. Ze zien er mooi uit in sommige drankjes en koelen als een ijsklontje.

Premium merk, premium terras

Premium merk, premium terras

Lift mee op de uitstraling van premium merken door gebruik te maken van hun verkoopondersteunende materialen.

Leveranciers steken veel energie in merkbeleving. Lift mee op de uitstraling van premium merken door gebruik te maken van hun verkoopondersteunende materialen. Informeer bij Lipton Ice Tea naar krijtborden, parasols, dienbladen, glaswerk, informatieborden (voor coronamaatregelen) of onze tientallen andere oplossingen. Je terras krijgt dankzij de juiste merkbeleving de perfect zomerse en professionele uitstraling. 

Lipton Ice Tea Terras Quiz

Lipton Ice Tea Terras Quiz

Bied extra gastvrijheid met entertainment op jouw terras. Doe bijvoorbeeld mee met de Lipton Terras Quiz. 

Jouw gasten kunnen op het terras de Lipton Terras Quiz spelen met hun vrienden, en mooie prijzen winnen! Bovendien profiteer je hiermee van de grootschalige consumentencampagne; Lipton Ice Tea gaat zorgen voor extra terrasbezoekers op jouw terras!