Menu

Als ondernemer kijk je misschien wel meer dan ooit uit naar het terrasseizoen. Lipton Ice Tea brengt dit seizoen een frisse, lichte en smaakvolle mocktail op basis van Lipton Ice Tea Green, lime en mint. Maak extra marge met dé hit op het terras van 2021!
Lipton Sparked

Lipton Sparked

Lipton Sparked is een frisse, lichte en smaakvolle ‘mocktail in a bottle’ op basis van Lipton Ice Tea Green en is exclusief verkrijgbaar voor de horeca. Lipton Ice Tea is natuurlijk al jarenlang de absolute hardloper op de Nederlandse terrassen; met deze alcoholvrije mix verras je jouw gasten met een combinatie met frisse limoen en kruidige munt.

Mocktail in a bottle

Mocktail in a bottle

Sparked is eenvoudig en snel te serveren

Deze ‘mocktail in a bottle’ zit in een hip glazen flesje van 33cl. Met een limoentje in de flessenhals past Lipton Sparked perfect op een zonnig terras en levert je bovendien een goede marge op!

Margerijk

Margerijk

De geadviseerde verkoopprijs van Lipton Sparked is €3,95. Afhankelijk van jouw inkoopprijs, kan de de marge op een Lipton Sparked verdubbelen t.o.v. een reguliere frisdrank!

Laag in suiker

Laag in suiker

Gezondheid staat meer dan ooit centraal en jouw gasten letten steeds beter op wat ze eten en drinken. 

Minder vet en koolhydraten en (vooral) zuinig met suiker is de trend. Lipton Sparked past perfect in die ontwikkeling. Met een laag suikergehalte en de frisse smaak van groene thee is deze ‘mocktail in a bottle’ verfrissend lekker en toch laag in calorieën.