Menu

Wij zijn Unilever Partners

Jouw zaak perfect geregeld! 

Wij zijn Unilever Partners. Het platform waar jij als ondernemer alles voor je zaak perfect kunt regelen. Met Unilever als je professionele partner die dag en nacht voor je klaarstaat. 

Van producten tot promotiemateriaal. Van apparatuur tot support. Van tips & tricks over hoe je je omzet kunt verhogen tot trends & insights over jouw business. Je kunt het allemaal hier vinden.

Support nodig?


Alle medewerkers van de Verkoop Binnendienst staan voor je klaar. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij vragen over het assortiment, het gebruik van verkoopondersteunend materiaal en/of vriezers. Heb je een vraag aan ons?  Misschien staat hij wel bij de veelgestelde vragen.  
Meer contactinformatie nodig? Bezoek dan onze contactpagina.

Mis deze unieke Lipton Sparked introductieactie niet

Maak gebruik van de unieke Lipton Sparked introductieactie* en zorg dat jouw terras helemaal klaar is voor de zomer! De Lipton Sparked ‘mocktail in a bottle’ is exclusief voor de horeca ontwikkeld, bestel nu de terrashit van 2021.

 
 

Stel nu GRATIS jouw gepersonaliseerde ijskaart samen 

Wist je dat het sinds een jaar mogelijk is om online jouw eigen OLA ijskaart samen te stellen? 

Je hebt hierbij (gedeeltelijk) vrije keus uit ons ijsassortiment. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je bedrijfslogo toe te voegen op de ijskaart. Al meer dan 2.000 klanten gingen je voor! Kun jij niet wachten om jouw ijskaart helemaal persoonlijk te maken?