Menu

Wij zijn Unilever Partners

Jouw zaak perfect geregeld! 

Wij zijn Unilever Partners. Het platform waar jij als ondernemer alles voor je zaak perfect kunt regelen. Met Unilever als je professionele partner die dag en nacht voor je klaarstaat. 

Van producten tot promotiemateriaal. Van apparatuur tot support. Van tips & tricks over hoe je je omzet kunt verhogen tot trends & insights over jouw business. Je kunt het allemaal hier vinden.

Support nodig? Stel nu je vraag aan LOLA LOLA is onze nieuwste aanwinst en 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen. Deze slimme en altijd vrolijke virtuele assistente is speciaal ontwikkeld om jouw werkdag leuker en makkelijker te maken. Dus heb je een vraag over het assortiment, het gebruik van verkoopondersteunend materiaal en/of vriezers. LOLA is 24/7 bereikbaar op WhatsApp én ze heeft het antwoord op al je vragen. In onderstaande video stelt ze zich graag aan je voor en legt ze precies uit hoe je haar kunt bereiken. Direct aan de slag? Klik hier en stel je vraag direct aan LOLA in WhatsApp.
 
 

Please enter a video description

00:00

Een nieuw jasje voor Unilever Partners

Wie eerder al op unileverpartners.nl heeft gekeken, heeft ons al zien pronken met een nieuw jasje. Unilever Partners heeft namelijk een nieuwe uitstraling. Met frisse fotografie, gemaakt door fotograaf Nina Slagmolen. Op verschillende locaties zijn prachtige beelden gemaakt die laten zien hoe onze merken er op locatie uit zien. Als team van Unilever Partners willen we daarom ook alle ondernemers bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Dankzij hun gastvrijheid hebben we mooie foto’s kunnen maken. Er zijn zelfs medewerkers die een figurantenrol hebben gespeeld, heel veel dank daarvoor! Zonder jullie was het niet gelukt.

Applaus en honderdmaal dank voor de volgende ondernemingen:

● Belicio Cheatday in Dordrecht

● HAS Döner Kebab in Hellevoetsluis

● Restaurant bij Marc in Ouddorp

● Strandpaviljoen Paal 10 in Ouddorp

● Tankstation Moments & More, locatie Zevenbergschen Hoek